Konferens - Föreläsningar - Boende
25
Okt
Tiden har gått och hösten är här och mycket har hänt
25 Oktober, kl 18:51 / Kategori: Helén tar ton

Det var länge sedan jag bloggade men så är det ibland. Det kommer mycket emellan hela tiden. Men hösten är här och nu och fantastisk med sina färger. För mig är hösten en lite tung period och det känns som om allt stannar av. Så är det naturligtvis inte men inuti själen känns det så. Jag blir lätt rastlös och avundas de som talar att de njuter av att tända levande ljus och släppa kraven som finns på sommaren. 
Vi är olika och tur är väl det. Kanske är det en flykt från något att alltid hålla igång men det är en väl inbiten känsla. Man får väl börja träna på att skapa lugn.


Något har ändå hänt i själen sedan jag blev mormor den 13 augusti. Livet har fått en ny dimension och jag känner en ständig längtan efter lilla Elina. Det är med en förundran jag tänker på  hur vi  blir till som människor, växer  upp och sedan försvinner igen.
Den stora upplevelsen är också att se sin dotter ha så mycket kärlek inom sig och ge den till barnet, mannen och även till mig. Jag blir rörd varje gång jag tänker på det. Det förändrar livet väldigt snabbt och man ser vad som är viktigt. Att bry sig om de som finns här och nu. Både de närmaste och de människor man möter.

 

Alla behöver vi ett leende, en hjälpande hand och kärlek.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med önskan om att du får just detta och en skön höst.
Skrivet av Helén denna mörka tisdag kväll.

1 kommentar
Dela  
Dela på FacebookDela på Twitter
Skriv en kommentar:
Namn: *
E-post:
Vänligen vänta!
Din kommentar är
nu postad.
Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält.
Något gick fel!
Försök igen.
Kommentarer
Birgitta Larsson/2016-10-25, kl 19:12
Precis så känner jag alltid på hösten,ju värre ju äldre man blir.Men å andra sidan Helén, hoppas vi på att vintern går fort och att ljuset snart återvänder.Ha det bra. Birgitta Larsson
Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta