0708 - 301 391
helen@helenandersson.se
Att äga scenen
Ljus i RAbatten
Helen  i rött med högaffel
Skövdepubilk
Elajodagen
Helén föreläser i Almedalen 2012

Vem är hon? Och hur hinner hon?

Vad säger man om en kvinna som gjort allt? Hur beskriver man någon som inte låter sig kategoriseras? Att ge en heltäckande och rättvis bild av Helén Andersson är en utmanande uppgift!

Du som träffat Helén i något sammanhang har med all säkerhet redan en hel radda adjektiv för att karaktärisera denna mångsysslande och livsglada kvinna.

Ord som energisk, positiv, klok, framåt och generös brukar dyka upp ganska tidigt. Men det är ju bara ord och kan inte på långa vägar fånga en hel människas väsen. Särskilt inte om hon heter Helén Andersson.

Men låt oss försöka ringa in denna ersättare i riksdagen, banbrytande kycklingentreprenör, succéföreläsare, styrelseledamot,riksdagskvinna, företagsrådgivare, projektledare, chef, driver Bed & Breakfast, konferensanordnare, driver www.SingeliSverige.se …ja, ni fattar.

Vägen framåt, framåt och framåt…

Vad hon kan erbjuda för tjänster idag kan ni läsa mer om under de andra rubrikerna. Låt oss därför bara kort berätta lite om livet enligt Helén så här långt!

Hon föddes på västkusten vid havet på Torsåsen (för att nu bo i de halländska skogarna) för precis lagom många år sedan och har med korta utflykter sedan varit sitt Halland trogen. 

Redan i unga år märktes Heléns starka drivkrafter och framåtanda. Först genom att ta initiativ till diverse mer eller mindre galna upptåg i kompisskaran, men snart kanaliserades energin och målmedvetenheten mot mer professionella projekt.

Fullfjädrad kycklingmamma!

Efter en kortare sejour i Skåne (på teknis och operan) återvände Helén till Halland och vad som skulle bli hennes livs första (men långt ifrån sista) succé inom näringslivet! Hon började arbeta på Torsåsen Fågelprodukter och stannade kvar i 20 år. Under dessa två decennier hann hon bli Kycklingmamman med hela svenska folket, genom sitt enträgna arbete med att utveckla kycklingen som populär maträtt.
 

Bland annat medverkar hon i matprogram i TV, det senaste  var i "Halv 8 hos mig", breddade Torsåsens verksamhet och utvecklade kycklingprodukter som snart fanns på vart och vartannat middagsbord. Hon avancerade till VD och senare också ägare av Torsåsen Fågelprodukter och som mest omsatte hon 120 miljoner årligen och hade 90 anställda.

Dygnet har 30 timmar

Därefter drev hon mellan 1996 och 2002 framgångsrikt en egen kycklingrestaurang som hon sedan sålde vidare, 1999 startade hon samtidigt det som skulle bli Singel i Sverige och blev därmed en pionjär inom dejting via internet, med sociala aktiviteter som specialitet.

Singel i Sverige driver hon fortfarande, men Helén Andersson skulle inte vara Helén Andersson om hon inte ständigt vidareutvecklas och tar nya steg.
 


Alltså startades det  2005 Bed & Breakfast och konferensverksamhet på Gårdakrik utanför Grimmared. 
Att hon ens hinner med att sova och äta är ett av de mindre miraklen med Helén. Ett av de större är att hon idag lägger den mesta av tiden och energin på sina populära föreläsningar, vid sidan om en mängd andra uppdrag.

Vi sa att Helén är en energisk kvinna, va..?

 

 

Copyright © Gårdakrik | Sajtkarta